🚚 Doprava zdarma od 2500 Kč
Výsekové vepřové maso z vepřů do stáří 6 měsíců, výhradně z českých chovů. Mokré zrání min. 10 dnů.
Vepřový T-bone steak je šťavnatý a chutný kus masa, který se vyznačuje typickým "T" tvarem, dle kosti oddělující dva různé svaly – libovější panenskou svíčkovou a šťavnatější pečeni. Tento steak se získává z oblasti zad vepře a spojuje to nejlepší z obou světů: jemnost i plnost chuti.
Je ideální na grilování, opékání na pánvi nebo pečení v troubě. Díky kosti si maso zachovává více šťávy a výraznější chuť. Doporučuje se marinovat nebo okořenit čerstvými bylinkami, solí a pepřem, případně podávat s omáčkou dle chuti.
Původ: | Česká republika | |
Druh masa: | vepřové vyzrálé | |
Balení: | vakuově | |
Hmotnost: | 1 kg | |
Skladování: | 1 - 5°C |