🚚 Doprava zdarma od 2500 Kč
Masný výrobek - tepelně opracovaný. Maso nás baví, uzeniny vyrábíme s láskou k tradici. 100 g tohoto výrobku bylo vyrobeno ze 120 g masa.
Tradiční uzenářský výrobek připravovaný metodou suchého solení a následného uzení. Uzený vepřový bok je nasolen bez použití solného láku – pouze vetřením směsi soli do povrchu masa. Po třech týdnech zrání a prosolování při teplotě do + 4° C následuje šetrné uzení teplým kouřem. Výsledkem je voňavé uzené s výraznou masovou chutí a kouřovým aroma.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
energie 2417 kJ / 578 kcal | tuky 57,8 g / z toho nasycené mastné kyseliny 21,1 g | sacharidy 0 g / z toho cukry 0 g | bílkoviny 10,3 g | sůl 2,4g
Hmotnost: | 200 g | |
Balení: | vakuově, krájené | |
Druh výrobku: | masný výrobek - tepelně opracovaný | |
Skladování: | 1 - 7°C | |
Složení: | viz. etiketa |